CLEOPATRA HEERDE

CLEOPATRA HEERDE Cleopatra, al jaren een begrip in Heerde

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2212 beoordelingen
6 dec 2021 om 9:00 De bezorging was prima maar het eten liet te wensen over. De patat van de kapsalon was koud en taai. Teveel kruiden gebruikt en mijn zoon en ik konden gelijk het toilet bezoeken na het eten. De details zal ik achterwege laten.
5 dec 2021 om 23:02 We wonen wat verder weg, maar toch netjes warm. Bewust geen patatjes besteld, want dat doe je het beste bij je lokale snackbar. Bij Cleopatra kan je goed terecht voor de pizza’s en döners. We bestellen hier vaker.
29 nov 2021 om 22:47 uiteindelijk werd het 80 minuten voor de levering er was. We hadden kroketten besteld, maar kregen frikandellen. Verder was het eten echt top! Goed van smaak, zeer malse tournedos, heerlijke Argentijnse spareribs.
28 nov 2021 om 19:24 Bezorging was niet heel veel later dan ingepland, prima voor op een zondag. Alleen bijna alles wat we kregen was koud, de patat leek wel van gisteren. De kebab was wel goed vandaar nog 2 sterren, maar de patat hebben we gewoon weg gegooid.
28 nov 2021 om 18:45 Lekker en snelle bezorging
27 nov 2021 om 21:02 eten zou om 18:30 bezorgd worden, kwam om 20:00. Telefoon word niet opgenomen als je belt
20 nov 2021 om 21:52 Erg lang moeten wachten vanavond. Als gewenste tijd aangegeven 17.45. Uiteindelijk de pizzas pas om 19.30 gekregen. Hierdoor 2,5 uur op onze pizza's moeten wachten.
19 nov 2021 om 20:57 2 uur moeten wachten op ons eten. Na het lange wachten was de bestelling niet eens compleet en de patat was niet binnen te houden, en er zat een haar in m'n eten. Klacht werd niet serieus genomen door de eigenaar, kon geen excuses van af.
16 nov 2021 om 23:56 Eten was koud
16 nov 2021 om 19:42 Duurde lang en de pizza’s waren koud
15 nov 2021 om 20:04 Keurig op tijd en de pizza's wsren heerlijk!
15 nov 2021 om 13:31 Keurig op de afgesproken tijd. En heerlijk warm .