CLEOPATRA HEERDE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2814 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cleopatra Heerde. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 23:32 slechtste pasta bolognese Ik heb ooit gegeten geen zout, de bezorger kende het adres niet eens, ik moest naar buiten lopen om mijn bestelling op te nemen
25 feb 2024 om 11:55 Goed eten, helaas waren het kleine porties voor 8 euro. Maar de enigen nog open voor bezorging na 12 uur, ik denk dat ze gebruik maken van deze positie. Lekker gegeten!
25 feb 2024 om 8:43 Helaas was de pizza vrij koud na bezorging. Bezorgtijd was lang maar dat was vooraf aangegeven. In dat kader geen probleem maar de pizza was gewoon niet zo lekker meer doordat hij al koud was
24 feb 2024 om 19:22 Perfect, heerlijke gerechten!!
12 feb 2024 om 17:43 Na 2 uur eindelijk het eten ontvangen. Pasta was redelijk, wel lauw. Kapsalon was droog en koud.
11 feb 2024 om 20:28 Het eten was koud toen het bezorgd werd....jammer...
10 feb 2024 om 20:56 Prima te bikken, levertijd zoals aangegeven. Al met al dik tevreden. Lekkere bodem gelegd, nu lekker zuipen.
7 feb 2024 om 20:36 Redelijk op tijd. 20 minuten te laat. Niet echt warm, maar kwaliteit was goed. Woensdag korting op schotels. Kan ook wel wanneer je het broodje en de salades niet mee stuurt, wat wel op de site staat.
6 feb 2024 om 21:17 20 minuten te laat. Eten was verder prima
4 feb 2024 om 22:26 2 uur te laat Eten niet warm meer
4 feb 2024 om 21:24 Bestelling 45min ná geplande bezorgtijd geleverd. Eten was koud, niet meer smakelijk. Telefonisch werd aangegeven dat de bezorger nét weg was, dat strookt niet met de temperatuur. Bezorger was daarbij ook niet vriendelijk. Voor ons de laatste keer.
4 feb 2024 om 20:06 Prima eten waar je wel even op moet wachten.